Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
27/09/2019

 Propera exposició filatèlica de fires i festes de Sant Narcís de Girona 2019, organitzada per La Societat Filatèlica Gironina.

Se celebrarà del 24 d'octubre al 3 de novembre, repartida entre el claustre de la Diputació de Girona i la Casa de Cultura de Girona.

El tema d'honor és el Camí de Sant Jaume de Girona.

El dimars 29 d’octubre al matí, el segell i mata-segells commemoratiu seran a disposició de les persones que hi estiguin interessades.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
27/09/2019

                                                    PROGRAMA D’ACTES

Dijous,  24.10.2019

·      19:00 h.   Inauguració de l’Exposició ubicada al Claustre  de la Diputació de Girona.

                        (Al finalitzar l'acte s'oferirà un còctel a tots els assistents)

Divendres,  25.10.2019

·       10:00 h.  Obertura de l’Exposició a la Diputació de Girona.

Diumenge,  27.10.2019

·      10:00 h.  Obertura de l’exposició ubicada en Casa de Cultura de Girona.

Did Dimars,  29.10.2019  (Festivitat de Sant Narcís)

·      10:00 h.  Obertura de l’Exposició a la Casa de Cultura de Girona.

·      11:00 h.  A l’Auditori de Casa de Cultura, presentació  del  segell  personalitzat i mata-segells  dedicats al Camí de Sant Jaume de Girona.

                            (Al finalitzar l'acte s'oferirà un còctel a tots els assistents)

 

                  HORARIS DE LES DUES EXPOSICIONS

Situades al claustre de la Diputació i la Casa de Cultura de Girona, els dies 24 d’octubre al 3 de novembre 2019.

             Dies feiners  de 17:30 a 20:00h.

            Dies festius  de 10:00 a 13:00h. i de 17:30 a 20:00h.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
08/10/2017

 Propera exposició filatèlica de fires i festes de Sant Narcís de Girona 2017, organitzada per La Societat Filatèlica Gironina.

Se celebrarà del 26 d'octubre al 5 de novembre, repartida entre el claustre de la Diputació de Girona i la Casa de Cultura de Girona.

El tema d'honor és el ferrocarril, amb motiu de la commemoració del 125 anys del tren de Sant Feliu de Guíxols a Girona. L'exposició és itinerant entre Sant Feliu de Guíxols i Girona.

El diumenge 29 d’octubre al matí, el segell i mata-segells commemoratiu seran a disposició de les persones que hi estiguin interessades.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
01/04/2016

El proper dissabte 4 de juny de 2016, Salt serà referència del món del col·leccionisme, ja que acull la primera edició la Trobada de Col·leccionisme del Gironès. integrat per comerciants i col.leccionistes, on les persones poguessin gaudir i aconseguir per mitjà de compra-venda i intercanvis de les seves col.leccions preferides, depenent de seus gustos.

Avui s'ha aconseguit iniciar el proposat, gràcies al suport rebut de l'Ajuntament de Salt i la Societat Filatèlica Gironina.

El nostre objectiu és fomentar el col.leccionisme de totes les temàtiques a nivell nacional, i amb aquest esdeveniment i les persones que ens visiten ho podem aconseguir.

La fira es desenvoluparà a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt (Girona), que Compta amb una sèrie de sales per a activitats diverses, fonamentalment de caràcter cultural, les dimensions, tipologia i condicions d'ús i un ampli aparcament.

 

A la sala polivalent, espai ampli amb lavabos i servei de cafeteria, on s'instal·laran les parades dels comerciants.

 

El auditori, sala diàfana situada al segon pis de l'equipament, equipada amb cadires, entarimat, equip de so, projector i pantalla. Capacitat aproximada de 300 persones. S'organitzarà una exposició amb diverses col·leccions privades, en què destacaran prestigioses col·leccions de filatèlia i numismàtica.

 

També es realitzaran tres interessants conferències relacionades amb la filatèlia, la numismàtica i plaques de cava, així.

 

S'editarà un catàleg de la 1a Trobada de Col·leccionisme del Gironés en què constaran tots els participants i programa d'actes definitius.

 

L'horari per poder assistir és de 10:00 a 20:00 hores ininterrompudament el dissabte 4 de juny de 2016. L'entrada al públic és gratuïta.

 

Els interessats a muntar en aquesta fira seu expositor poden fer ja les seves reserves a: Rosa Flete, correu electrònic --- trobadadelgirones@gmail.com --- mòbil: 679.620.361.

 

Per motius d'organització es prega la confirmació d'assistència per abans del 30 d'abril.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
01/04/2016

Campanar de l’església de Sant Cugat de la vila de Salt.

Estil neoclàssic - segles XVIII  i  XIX

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
30/11/2015

 El diumenge 22 de novembre es va celebrar al restaurant El Cabrit, carretera Barcelona - Girona, el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 57ª expofil. Fires de Girona 2015

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
27/11/2015

 A les 11:00 h del 29 d'octubre (festivitat de Sant Narcís), va tenir lloc la inauguració de la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2014; va presidir en representació d’Ajuntament de Girona la Sra Marta Madrenas i Mir 2a tinenta d'alcalde Àrea de Promoció i Ocupació Regidora d’Ocupació i Empresa; per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda, directius i amb assistència de nombrós públic, ja que era el dia de portes obertes per visitar l'Ajuntament.

Es va fer la presentació del segell de Correus “tusello” que han fet conjuntament la Diputació de Girona i SOFIGI per conmemorar “35 anys agermanats al servei de la cultura 1980-2015”.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
25/11/2015

A les 19 h. del 22 d'octubre va ser inaugurada la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2015, en homenatge a l’edició del segell de Correus “tusello” que han fet conjuntament la Diputació de Girona i SOFIGI, per conmemorar “35 anys agermanats al servei de la cultura 1980-2015”, al claustre de la Diputació de Girona.

 Va assistir a l'acte d’inauguració de l’expo i presentación del segell “tusello”, el Sr Pere Vila i Fulcarà, President de la Diputació de Girona, Sr Antoni J. Maqueda President de la Societat Filatèlica Gironina, directius de l’Associació Filatèlica de Sant Feliu de Guíxols, socis i numerós simpatitzants.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
14/11/2014

 El el diumenge 9 de novembre es va celebrar al restaurant El Cabrit, carretera Barcelona - Girona, el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 56ª expofil. Fires de Girona 2014

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
29/10/2014

 A les 10:30 h del matí del dimecres 29 d'octubre (festivitat de Sant Narcís), va tenir lloc la inauguració de la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2014; va presidir en representació d’Ajuntament de Girona la Sra Marta Madrenas i Mir 2a tinenta d'alcalde Àrea de Promoció i Ocupació Regidora d’Ocupació i Empresa; per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda, directius i amb assistència de nombrós públic, ja que era el dia de portes obertes per visitar l'Ajuntament.

Es va fer la presentació del segell i mata-segells en homenatge a Agustí Riera i Pau (president de la Diputació de Girona durant els anys 1911 al 1924) i al Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914-2014.

Tot seguit la Sra. Marta Madrenas va fer l'acte de la primera estampació amb el mata-segells commemoratiu als cinc documents filatèlics editats per a aquesta finalitat, a continuació el funcionari de Correus Sr. Pablo va posar el mata-segells a tots els documents que els col·leccionistes i públic en general van desitjar guardar com un record d'aquesta efemèride.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
29/10/2014

A les 12:00 h del matí del dimecres 29 d'octubre (festivitat de Sant Narcís), va tenir lloc en la Diputació de Girona la presentació del segell i mata-segells en homenatge a Agustí Riera i Pau (president de la Diputació de Girona durant els anys 1911 al 1924) i al Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914-2014.

Assistir el Sr Antoni J. Maqueda President de la Societat Filatèlica Gironina, Dr. Gabriel Riera (net d'Agustí Riera i Pau) i altra família de l'homenatjat.

 Tot seguit el Dr. Gabriel Riera va fer la primera estampació amb el mata-segells commemoratiu als cinc documents filatèlics editats per a aquesta finalitat i dedicats al seu avi, també ho va fer el president de SOFIGI i, a continuació el funcionari de Correus Sr. Pablo va seguint posant el mata-segells als documents que els col·leccionistes i públic en general ho van desitjar.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
23/10/2014

A les 19 h. del 23 d'octubre va ser inaugurada la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2014, en homenatge al Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914-2014, al claustre de la Diputació de Girona.

Va assistir a l'acte en representació de la Diputació de Girona el Sr Xavier Soy i Soler, president de la Comissió de Cooperació Local, Cultura i d'Acció Social, Sr Antoni J. Maqueda President de la Societat Filatèlica Gironina, Dr. Gabriel Riera (net de Agustí Riera i Pau), directius de l’Associació Filatèlica de Sant Feliu de Guíxols, socis i numerós simpatitzants.

20/10/2014

La Diputació de Girona i la Societat Filatèlica Gironina es complauen a convidar-vos a la inauguració de l’esmentada mostra filatèlica, que tindrà lloc el dijous 23 d’octubre a les 19 h. al claustre de la Diputació de Girona.

Aquest any la Societat Filatèlica Gironina s'uneix als actes commemoratius del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914 - 2014, i seguint el costum de dedicar els mata-segells i segells a efemèrides, personatges il·lustres o monuments, tot relacionat amb Girona, hem escollit per a l'emissió del mata-segells i un segell personalitzat, la imatge d'Agustí Riera i Pau, president de la Diputació de Girona durant els anys 1911 a 1924, que el dia 29 d'octubre (Festivitat de Sant Narcís), s'utilitzarà la seva estampació als cinc documents filatèlics editats per a aquesta finalitat en aquest claustre.

20/10/2014

L'Ajuntament de Girona i la Societat Filatèlica Gironina es complauen a convidar-vos a la inauguració de la 56a Exposició Filatèlica de Fires de Sant Narcís, que tindrà lloc el dimecres 29 d’octubre (Sant Narcís) a les 10:30 h, al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona.

Aqueste mostra filatèlica tindrà lloc per vint anys consecutiu al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona. En aquesta edició es ret homenatge al Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914 - 2014, i seguint el costum de dedicar els mata-segells i segells a efemèrides, personatges il· lustres o monuments, tot relacionat amb Girona, hem escollit per a l'emissió del mata-segells i un segell personalitzat, la imatge d'Agustí Riera i Pau, president de la Diputació de Girona durant els anys 1911 a 1924, que el dia 29 d'octubre (Festivitat de Sant Narcís), s'utilitzarà la seva estampació als cinc documents filatèlics editats per a aquesta finalitat.

El dimecres 29 d’octubre al matí, hi haurà el segell i el mata-segells commemoratiu, a disposició de les persones que hi estiguin interesades.

L’exposició romandrà oberta des del 28 d’octubre fins al 2 de novembre.

Horaris:   Laborables de 17:30 a 20:00 h. 

 

                 Festius de 11:00 a 13:00  i de 17:30 a 20:00 h.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Cartell 54a Expo Fires Girona 2012 Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Veure fotogaleria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Veure fotogaleria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Foto de la Galeria Veure fotogaleria