Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

29/10/2014
INAUGURACIÓ DE LA 56a EXPOSICIÓ FILATÈLICA DE SANT NARCÍS - GIRONA 2014 (Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona)

 A les 10:30 h del matí del dimecres 29 d'octubre (festivitat de Sant Narcís), va tenir lloc la inauguració de la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2014; va presidir en representació d’Ajuntament de Girona la Sra Marta Madrenas i Mir 2a tinenta d'alcalde Àrea de Promoció i Ocupació Regidora d’Ocupació i Empresa; per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda, directius i amb assistència de nombrós públic, ja que era el dia de portes obertes per visitar l'Ajuntament.

Es va fer la presentació del segell i mata-segells en homenatge a Agustí Riera i Pau (president de la Diputació de Girona durant els anys 1911 al 1924) i al Centenari de la Mancomunitat de Catalunya 1914-2014.

Tot seguit la Sra. Marta Madrenas va fer l'acte de la primera estampació amb el mata-segells commemoratiu als cinc documents filatèlics editats per a aquesta finalitat, a continuació el funcionari de Correus Sr. Pablo va posar el mata-segells a tots els documents que els col·leccionistes i públic en general van desitjar guardar com un record d'aquesta efemèride.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge