Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

10/12/2011
53a EXPOSICIÓ FILATÈLICA DE FIRES I FESTES DE SANT NARCÍS - GIRONA 2011

Claustre de la Diputació de Girona

A les set de la tarda del dijous 26 d’octubre tingué lloc la inauguració de la 53a Exposició Filatèlica de Fires i Festes de Sant Narcís 2011 instal•lada al claustre de l’edifici de la Diputació de Girona. Amb assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat Filatèlica, presidí l’acte el vicepresident i diputat de Cultura señor Xavier Soy. Per part de SOFIGI ho feu el President de l’entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d’honor de la mateixa Dr. Julià Maroto.
Com cada any la Societat Filatèlica Gironina contribueix a les festes patronals de la ciutat amb una exposició filatèlica i que amb aquets any es compleixen 13 exposicions consecutives realitzades en el claustre de la Diputació.
El mata-segells está dedicat a Pau Casals per conmemorar el 40 aniversari del lliurament de la Medalla de la Pau de l’ONU i el 50 aniversari de la seva audició davant John F. Kennedy a la Casa Blanca, interpretant “El Cant dels Ocells”, com una activitat més de caire cultural de les que tenen lloc durant les Festes de Sant Narcís. Al finalitzar l'acte, es va oferir als assistents un complet aperitiu.