Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

26/10/2012
54a ESPOSICIÓ FILATÈLICA FIRES I FESTES DE SANT NARCÍS • GIRONA 2012 (Claustre de la Diputació de Girona)
Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge

A les set de la tarda del dijous 25 d'octubre va tenir lloc la inauguració de la 54 Expofil Fires - Girona 2012 instal.lada al claustre de l'edifici de la Diputació de Girona.

Amb Assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat, presidir l'acte el vicepresident de la Corporació i president de la Comissió de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social senyor Xavier Soy. Per part de SOFIGI ho feu el President de l'Entitat Sr Antoni J. Maqueda i pel president d'honor de la mateixa Dr Julià Maroto.

Va prendre la paraula el president de l’Entitat Sr. Antoni J. Maqueda i va fer al.lusió als 60 Aniversari de la Societat Filatèlica Gironina, amb el lema “seixanta anys de vida activa” i que és reflecteix en la infinitat d'actes filatèlics i culturals realitzats des de la seva fundació l’any 1952.

Que en Societat ha coincidit gent molt diversa: des de funcionaris de Correus fins a professionals liberals, passant per tota la gamma de sectors de la Societat.

I el que és més Important: sempre amb vincle directe amb SOFIGI dirigida a aquest període per 6 presidents, del qual s'honra de ser l'actual, ha tingut impuls suficient, empenta, per portar a Girona actes, reunions i celebracions filatèliques d'abast estatal i internacional amb un esforç autènticament remarcable.
Passant a la 54 exposició de fires que avui inaugurem una part en aquest claustre, la compon 4 col.leccions d'Història Postal i una de Filatèlia Oberta amb un total de 28 quadres, i que han participat en exposicions de categoria nacional.

Aquest any la 54ª edició és competitiva i qualificada per experts jurats de reconeguda categoria internacional. Està repartida en tres seus, Diputació, Ajuntament i Cambra de Propietat Urbana.

A continuació el Sr Soy destacar que la Societat ha procurat organitzar sempre activitats culturals. Aquesta edició però, és “festa grossa”, segons el Sr. Soy, al tractar-se d'un aniversari important. De la mateixa manera, va lloar la tasca feta per tots els presidents anteriors.

Finalitzat el parlament els senyors Soy i Maqueda van ser acompanyats pels expositors i els van comentar les seves col.leccions exposades.

Seguidament és va oferir als assistents un complet còctel.