Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

01/04/2016
1a TROBADA DE COL.LECCIONISME DEL GIRONÉS - SALT (Girona)

El proper dissabte 4 de juny de 2016, Salt serà referència del món del col·leccionisme, ja que acull la primera edició la Trobada de Col·leccionisme del Gironès. integrat per comerciants i col.leccionistes, on les persones poguessin gaudir i aconseguir per mitjà de compra-venda i intercanvis de les seves col.leccions preferides, depenent de seus gustos.

Avui s'ha aconseguit iniciar el proposat, gràcies al suport rebut de l'Ajuntament de Salt i la Societat Filatèlica Gironina.

El nostre objectiu és fomentar el col.leccionisme de totes les temàtiques a nivell nacional, i amb aquest esdeveniment i les persones que ens visiten ho podem aconseguir.

La fira es desenvoluparà a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt (Girona), que Compta amb una sèrie de sales per a activitats diverses, fonamentalment de caràcter cultural, les dimensions, tipologia i condicions d'ús i un ampli aparcament.

 

A la sala polivalent, espai ampli amb lavabos i servei de cafeteria, on s'instal·laran les parades dels comerciants.

 

El auditori, sala diàfana situada al segon pis de l'equipament, equipada amb cadires, entarimat, equip de so, projector i pantalla. Capacitat aproximada de 300 persones. S'organitzarà una exposició amb diverses col·leccions privades, en què destacaran prestigioses col·leccions de filatèlia i numismàtica.

 

També es realitzaran tres interessants conferències relacionades amb la filatèlia, la numismàtica i plaques de cava, així.

 

S'editarà un catàleg de la 1a Trobada de Col·leccionisme del Gironés en què constaran tots els participants i programa d'actes definitius.

 

L'horari per poder assistir és de 10:00 a 20:00 hores ininterrompudament el dissabte 4 de juny de 2016. L'entrada al públic és gratuïta.

 

Els interessats a muntar en aquesta fira seu expositor poden fer ja les seves reserves a: Rosa Flete, correu electrònic --- trobadadelgirones@gmail.com --- mòbil: 679.620.361.

 

Per motius d'organització es prega la confirmació d'assistència per abans del 30 d'abril.

Foto de la Galeria Veure fotogaleria