Saltar a continguts

SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

Navegació

Menú principal

Fotogaleries

Cercador

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

Propera exposició filatèlica de fires i festes de Sant Narcís de Girona 2017, organitzada per La Societat Filatèlica Gironina.
Se celebrarà del 26 d'octubre al 5 de novembre, repartida entre el claustre de la Diputació de Girona i la Casa de Cultura de Girona.
El tema d'honor és el ferrocarril, amb motiu de la commemoració del 125 anys del tren de Sant Feliu de Guíxols a Girona. L'exposició és itinerant entre Sant Feliu de Guíxols i Girona.
El diumenge 29 d’octubre al matí, el segell i mata-segells commemoratiu seran a disposició de les persones que hi estiguin interessades.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El diumenge 22 de novembre es va celebrar al restaurant El Cabrit, carretera Barcelona - Girona, el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 57ª expofil. Fires de Girona 2015

Foto de la Galeria

A les 11:00 h del 29 d'octubre (festivitat de Sant Narcís), va tenir lloc la inauguració de la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2014; va presidir en representació d’Ajuntament de Girona la Sra Marta Madrenas i Mir 2a tinenta d'alcalde Àrea de Promoció i Ocupació Regidora d’Ocupació i Empresa; per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda, directius i amb assistència de nombrós públic, ja que era el dia de portes obertes per visitar l'Ajuntament.

Es va fer la presentació del segell de Correus “tusello” que han fet conjuntament la Diputació de Girona i SOFIGI per conmemorar “35 anys agermanats al servei de la cultura 1980-2015”.

Foto de la Galeria

A les 19 h. del 22 d'octubre va ser inaugurada la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2015, en homenatge a l’edició del segell de Correus “tusello” que han fet conjuntament la Diputació de Girona i SOFIGI, per conmemorar “35 anys agermanats al servei de la cultura 1980-2015”, al claustre de la Diputació de Girona.

Va assistir a l'acte d’inauguració de l’expo i presentación del segell “tusello”, el Sr Pere Vila i Fulcarà, President de la Diputació de Girona, Sr Antoni J. Maqueda President de la Societat Filatèlica Gironina, directius de l’Associació Filatèlica de Sant Feliu de Guíxols, socis i numerós simpatitzants.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El 24 d'octubre va ser inaugurada la tradicional exposició filatèlica de Sant Narcís 2013 al Claustre de la Diputació de Girona.
Va assistir a l'acte en representació de la Diputació de Girona el Sr Xavier Soy i Soler, president de la Comissió de Cooperació Local, Cultura i d'Acció Social, Sr Antoni J. Maqueda President de la Societat Filatèlica Gironina, directius de les Associacions Filatèliques de Sant Feliu de Guíxols, Figueres, Ripoll, socis i simpatitzants.
L'any 1973 per l'Ajuntament de Girona, és va concedir a la Societat Filatèlica Gironina l'organització i responsabilitat del mercat de col.leccionisme - Filatèlic dels diumenges a la plaça Catalunya de Girona, enguany és compleixen 40 anys consecutius realitzant el "Mercadillo" ambulant.
Per aquest motiu el mata-segells està dedicat a aquesta efemèride.
L'exposició romandrà oberta des del 24 d'octubre fins al 3 de novembre i es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10 a 19 h.

Foto de la Galeria
Cartell 54a Expo Fires Girona 2012
Foto de la Galeria

Un cop finalitzada la inauguració de l'exposició de l'Ajuntament ens vam traslladar a la sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona per inaugurar la mateixa.

Aquesta tercera exposició la componen 32 quadres amb 5 col.leccions de Filatèlia Tradicional, 1 de Filatèlia Temàtica i 2 de Literatura Filatèlica.

Foto de la Galeria

A les 19:30 h de la tarda del dissabte 27 d'octubre va tenir lloc la inauguració de la 54a Expofil. Fires - Girona 2012 instal.lada al saló de Plens de l'Ajuntament de Girona.

Va presidir l'acte el 1r tinent d'alcalde Jordi Fàbrega i Vilà. Per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d'honor de la mateixa Dr. Julián Maroto.

Va prendre la paraula el president de l'Entitat Antoni J. Maqueda i va dir que l'any 1953 la Societat Filatèlica Gironina va fer la seva primera exposició filatèlica de fires a la sala d'exposicions de la Biblioteca Pública de Girona, situada a la plaça de l'Hospital. Despres s'han fet a diferents sales per Girona, Fontana d'Or, Casa Cultura, Cultura de la Generalitat, Sala d'exposicions de la Rambla, etc.

La primera vegada que és va fer una exposició filatèlica en aquest Saló de Plens va ser l'estiu de l'any 1992, dedicada a la torxa olímpica dels Jocs Olímpics de Barcelona; posteriorment l'any 1995 és va fer la 32a exposició de fires en aquest saló i aixi fins avui que organitzem la 54 edició, per tant són ja 18 anys consecutius que s'ha fet les exposicions de fires en aquets saló de Plens del l'Ajuntament de Girona, que amablement cedeix la Corporació Municipal.

Per commemorar el nostre 60 aniversari 1952-2012 aquesta exposició és competitiva i s'exposen 10 col.leccions, 52 quadres, grups: Filatèlia Temàtica, Aerofitalelia, Filatèlia Fiscal i Classe Experimental 3 quadres.

A continuació va prendre la paraula el Sr. Jordi Fàbrega, felicitant a la Societat, primerament pel 60 Aniversari, destacant el lema que consta el logotip d'aquesta efemèride "60 anys de vida activa" i per la esplèndida exposició realitzada.

Que faria tot el que estigués al seu abast perquè aquests actes culturals tinguessin una continuïtat en aquest saló, on s'han tractat importants temes relacionats amb la vila de Girona.

Foto de la Galeria

A les set de la tarda del dijous 25 d'octubre va tenir lloc la inauguració de la 54 Expofil Fires - Girona 2012 instal.lada al claustre de l'edifici de la Diputació de Girona.

Amb Assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat, presidir l'acte el vicepresident de la Corporació i president de la Comissió de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social senyor Xavier Soy. Per part de SOFIGI ho feu el President de l'Entitat Sr Antoni J. Maqueda i pel president d'honor de la mateixa Dr Julià Maroto.

Va prendre la paraula el president de l’Entitat Sr. Antoni J. Maqueda i va fer al.lusió als 60 Aniversari de la Societat Filatèlica Gironina, amb el lema “seixanta anys de vida activa” i que és reflecteix en la infinitat d'actes filatèlics i culturals realitzats des de la seva fundació l’any 1952.

Que en Societat ha coincidit gent molt diversa: des de funcionaris de Correus fins a professionals liberals, passant per tota la gamma de sectors de la Societat.

I el que és més Important: sempre amb vincle directe amb SOFIGI dirigida a aquest període per 6 presidents, del qual s'honra de ser l'actual, ha tingut impuls suficient, empenta, per portar a Girona actes, reunions i celebracions filatèliques d'abast estatal i internacional amb un esforç autènticament remarcable.
Passant a la 54 exposició de fires que avui inaugurem una part en aquest claustre, la compon 4 col.leccions d'Història Postal i una de Filatèlia Oberta amb un total de 28 quadres, i que han participat en exposicions de categoria nacional.

Aquest any la 54ª edició és competitiva i qualificada per experts jurats de reconeguda categoria internacional. Està repartida en tres seus, Diputació, Ajuntament i Cambra de Propietat Urbana.

A continuació el Sr Soy destacar que la Societat ha procurat organitzar sempre activitats culturals. Aquesta edició però, és “festa grossa”, segons el Sr. Soy, al tractar-se d'un aniversari important. De la mateixa manera, va lloar la tasca feta per tots els presidents anteriors.

Finalitzat el parlament els senyors Soy i Maqueda van ser acompanyats pels expositors i els van comentar les seves col.leccions exposades.

Seguidament és va oferir als assistents un complet còctel.

Foto de la Galeria

A les 10:00 h del matí del dilluns 29 d'octubre, va tenir lloc la presentació del segell personalitzat del 60è Aniversari de la Societat Filatèlica Gironina i el mata-segellat d'aquest, en el marc de la 54a exposició filatèlica de fires.

Va presidir l'acte l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó i la Sra Marta Madrenas i Mir 2a tinenta d'alcalde. Per part de SOFIGI ho va fer el president de l'Entitat Sr. Antoni J. Maqueda.

Va prendre la paraula el president de l'Entitat Antoni J. Maqueda i va dir que
l'any 1952 és va crear la Societat Filatèlica Gironina i aquí començaria l'activitat més emblemàtica de la nounada Entitat Filatèlica Gironina: les exposicions de fires, que s'han anat succeint quasi sense interrupció, any rera any, fins a l'actualitat , i s'han donat a la ciutat de Girona una tradicional mostra del que és la Filatèlia.
És posa a les Fires, el segell de la seva existència i, al decurs del anys, la prova de la seva activitat i de la seva presència a la comunitat cultural gironina, tan pròdiga a la nostra ciutat.

Aixi fou com l'any 1953 és va iniciar la "saga" de les exposicions filatèliques de Fires amb la primera exposició.

Arribant Fins a l'actualitat amb la 54 edició, de les quals 18 mostres filatèliques s'han realitzat al Saló de Plens de l'Ajuntament i que s'inaugura avui dia de Sant Narcís, patró de Girona, coincidint amb el seixanta aniversari de SOFIGI, que és reflecteix en el segell i mata-segells de Correus en el seu logotip amb el lema "Seixanta anys de vida activa", i que servirà per pregonar als quatre vents, per mitjà de les cartes i documents filatèlics.
Per part de l'Ajuntament de Girona el seu Alcalde Sr. Carles Puigdemont, va felicitar a la Societat i va lloar la tasca feta durant aquests 60 anys d'activitat continuada, destacant diverses activitats culturals realitzades amb motius de la ciutat de Girona.
A continuació el Sr Alcalde i Sra. Marta Madrenas van estampar el primer mata-segells en els sobres commemoratius.

Foto de la Galería

A la ciutat de Girona, essent les 10 hores del dia 1 de novembre de 2012, es reuneixen al local de la seu de SOFIGI els membres del Jurat qualificador de la 54ª EXPOSICIO FILATELICA FIRES I FESTES DE SANT NARCIS, organitzada por la Societat Filatèlica Gironina, amb el patrocini de l’Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

L’Organització ha nomenat els següents jurats: Sr. Jesús Sitjà i Prats (jurat FIP) Sr. Josep Lluis Iglesias Xifra (jurat FIP) i Antonio Moreno Pérez.

Al començar la primera sessió, pren la paraula per saludar al Jurat i desitjar-li una bona feina, el Sr. Antoni Jiménez Maqueda com a director de l’exposició i president de SOFIGI.

Totes les col•leccions han estat qualificades aplicant el vigent reglament i taules de valoració de la FIP i FESOFI.

Foto de la Galeria

El dissabte 12 de novembre es va celebrar a l'Hotel Carlemany de Girona “Restaurant el Pati Verd” el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 53ª expo

Foto de la Galeria

A les 11 del matí 29 d'octubre es va inaugurar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona la segona mostra de la 53a Exposició Filatèlica i 27a de Col•leccionisme.
Amb assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat Filatèlica, presidí l’acte la tinenta d’alcalde senyora Marta Madrenas i Mir. Per part de SOFIGI ho feu el President de l’entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d’honor de la mateixa Dr. Julià Maroto.
La senyora Marta Madrenas va tenir l'honor d’estampar el primer mata-segell commemoratiu en el sobre oficial dedicat a Pau Casals.

Foto de la Galeria

A les set de la tarda del dijous 26 d’octubre tingué lloc la inauguració de la 53a Exposició Filatèlica de Fires i Festes de Sant Narcís 2011 instal•lada al claustre de l’edifici de la Diputació de Girona. Amb assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat Filatèlica, presidí l’acte el vicepresident i diputat de Cultura señor Xavier Soy. Per part de SOFIGI ho feu el President de l’entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d’honor de la mateixa Dr. Julià Maroto.
Com cada any la Societat Filatèlica Gironina contribueix a les festes patronals de la ciutat amb una exposició filatèlica i que amb aquets any es compleixen 13 exposicions consecutives realitzades en el claustre de la Diputació.
El mata-segells está dedicat a Pau Casals per conmemorar el 40 aniversari del lliurament de la Medalla de la Pau de l’ONU i el 50 aniversari de la seva audició davant John F. Kennedy a la Casa Blanca, interpretant “El Cant dels Ocells”, com una activitat més de caire cultural de les que tenen lloc durant les Festes de Sant Narcís. Al finalitzar l'acte, es va oferir als assistents un complet aperitiu.

Foto de la Galeria

A les 19h del dia 26 d'octubre es va inaugurar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona la segona mostra de la 52a Exposició Filatèlica i 26a de Col•leccionisme.

Foto de la Galeria

A les 19h del dia 27 d'octubre es va inaugurar a la seu de la Cambra de Comerç de Girona la tercera mostra de la 52a Exposició Filatèlica tema Fiscal, amb estudis i treballs filatèlics relacionats amb el comerç realitzats pel soci Xavier Andreu, dedicada aquesta exposició als 100 anys de la Cambra. Amb assistència de nombrosos públic, socis i simpatitzants de la nostra Societat, presidí l’acte el President de la Cambra Sr. Domènech Espadalé i Vergés, representant de Correus i personal de la Cambra. Per part de SOFIGI ho feu el President de l’entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d’honor de la mateixa Dr. Julià Maroto. Al finalitzar l'acte, es va oferir als assistents un complet aperitiu.
El dia 29 d'octubre festivitat de Sant Narcís a les 10 del matí al claustre de l'edifici de la Diputació, a les 11,30h a la seu de la Cambra de Comerç de Girona i a les 18h al saló de plens de l'Ajuntament, es va realitzar l'estampació del mata-segells commemoratiu al 100 anys de la Cambra de Comerç. Aixi com la venda del segell personalitzat amb el logo del centenari de la Cambra.

Foto de la Galeria

A les set de la tarda del dijous 24 d’octubre tingué lloc la inauguració de la 52a Exposició Filatèlica de Fires i Festes de Sant Narcís 2010 instal•lada al claustre de l’edifici de la Diputació de Girona. Amb assistència de nombrosos socis i simpatitzants de la nostra Societat Filatèlica, presidí l’acte el vicepresident i ponent de Cultura de la Diputació Sr. Roger Zamorano, acompanyat pel diputat cap de Cultura Sr. Miquel Aguirre. Per part de SOFIGI ho feu el President de l’entitat Sr. Antoni J. Maqueda i pel president d’honor de la mateixa Dr. Julià Maroto. Al finalitzar l'acte, es va oferir als assistents un complet aperitiu.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

En el dinar de germanor i un cop finalitzat el lliurament de premis als participants de la mostra filatèlica, va prendre la paraula el Senyor Antoni J. Maqueda, president de SOFIGI citant el president d'Honor Julián Maroto i l'expresident senyor Josep Lluís Iglesias, perquè l'acompanyessin en l'acte d'imposició de la insígnia de plata als socis presents com a premi de la seva fidelitat a l'entitat per portar més de 25 anys ininterromputs de socis/es numeraris i, vam donar per finalitzat els actes de la 54a EXPOFIL Girona 2012 i del 60 aniversari de SOFIGI.

Foto de la Galeria

El diumenge 14 de novembre es va celebrar a l'Hotel Fornells Park el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 52a expo.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El el diumenge 9 de novembre es va celebrar al restaurant EL CABRIT carretera Barcelona - Girona el dinar de germanor, donant per finalitzat els actes de la 56ª expofil. Fires de Girona 2014

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galería
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El diumenge 13 de juny es va celebrar el tradicional 22è Aplec de Segell en el Santuari dels Angels amb l'assistència de 25 persones.
A les tretze del migdia ens traslladem a l'església per escoltar missa i posteriorment al restaurant del santuari a assaborir un dinar de germanor. A l'hora del cafè, es va realitzar una petita festa amb cançons, felicitació al President Antoni Maqueda pel seu sant, es van explicar acudits la majoria per Ana Mª Lisnier i finalitzant amb repartiment de records.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Imatge ampliable
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El 25 d'agost es va inaugurar a Cassá de la Selva una exposició filatèlica amb el tema medicina, en homenatge al nostre benvolgut soci Dr. Josep Ruscalleda i Sabater; va ser una idea del conseller de Cultura de l'Ajuntament Sr. Xavier Romero i el poble de Cassá, per retre homenatge al seu metge de sempre en complir 100 anys d'edat; van assistir representants de l'extensa branca de la família Ruscalleda, amics i socis de SOFIGI, que va ser l'organitzadora d'aquesta mostra que va finalitzar el 3 de setembre amb un dinar.

Foto de la Galeria

Del 17 al 24 d'octubre de 2010, va tenir lloc a Madrid en la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT), per tal motiu diversos socis de SOFIGI es van desplaçar per visitar-la i assistir al sopar de gala i recollir els seus premis

Foto de la Galeria

Amb motiu d'un viatge personal del President de SOFIGI Antoni J. Maqueda a Santa Cruz de Tenerife, va aprofitar per saludar a diversos amics filatèlics i el dia 22 de maig de 2011 va ser convidat per la Junta Directiva del Grup Filatèlic i Numismàtic de Tenerife a una de les reunions dominicals dels socis, amb tota sort de xerrades, intercanvis, compres i vendes, que diuen se celebren ininterrompudament des de 1962, i que actualment les celebren en el propi local social. Es va portar un grat record per les atencions rebudes.

Foto de la Galeria

Del 30 de setembre al 8 d'octubre de 2011, va tenir lloc en la “Cúpula de la Set” de la Plaça del Mil•lenni de Valladolid, per tal motiu diversos socis de SOFIGI es van desplaçar per visitar-la i assistir al sopar de gala i recollir els seus premis.

Foto de la Galeria

La Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí, va organitzar amb èxit la VII EXFILCAT del 19 al 27 de novembre de 2011.
Els següents socis van participar amb les seves col•leccions en l'esmentada mostra competitiva, havent obtingut el següent palmarès:

PALMARÈS DELS COL•LECCIONISTES MEMBRES DE LA SOCIETAT FILATÈLICA GIRONINA

EXPOSITORS - COL•LECCIONS - PUNTUACIÓ

Julià MAROTO MOLLEDA
Reinado Amadeo I (2-1-1871 al 11-2-1873)
90 OR - PREMI ESPECIAL

Antoni JIMÉNEZ MAQUEDA
Cuerpos y Fuerzas de Seguridad
87 OR - PREMI ESPECIAL

Jesús CERCADILLO GUILLÉN
Una Historia Interminable
83 OR - PREMI ESPECIAL

Emili VILA RASPECTA
Estudi 6 cuartos negre del 1850 i del 1851
81 OR

Joan MACH CARRÉ
Ocupació francesa provincia Girona
1808-1814
80 OR - PREMI ESPECIAL

Josep VIÑALS TAULER
Francia nº 14 Luis Napoleón 1854-1862
80 OR

Jacob P. DEKKER
Vuelos de Holanda 1924-1950
80 OR

Xavier ROMERO RODRÍGUEZ
“Filatèlia i Col•leccionisme” .Pàgina domi-nical del Diari de Girona des del Any 1982
75 VERMEIL

Jacob P. DEKKER
Historia de los cohetes en el espacio
75 VERMEIL

Joan FERNÁNDEZ LÓPEZ
Oficinas y Marcas Postales USA 2ª Guerra Mundia
73 VERMEIL

Joaquim ROSA ROCA
Los Caminos mozárabes a Santiago
70 VERMEIL

Enric CARDONER SOLER
Matasellos R.C. sobre sello 4 cuartos 1860/1
70 VERMEIL

Jordi CAMPDERRÓS RECASENS
Artículos de Prensa Filatélica 2008-2011
67 ARGENT

Lydia ARTERO SALLÉS John F. Kennedy (Presidente de los EE.UU.)
65 ARGENT

Antonio MORENO PÉREZ
Recorrido Postal demarcaciones de Girona
63 ARGENT

Mª Pilar MARTÍNEZ DEL PASO
Personajes del Vaticano
61 ARGENT

Dins dels actes programats per l'Organització, el membre de la Junta Directiva de SOFIGI Xavier Andreu Bartrolí, a part d'exercir com a jurat qualificador, va col•laborar amb una interessant conferència sobre Filatelia Fiscal.Foto de la Galeria

La Junta Directiva fa 5 anys i a proposta de diversos membres va acordar, celebrar per les Festes Nadalenques un sopar de germanor, estant oberta a qualsevol soci, realitzant-la aquest any el 21 de desembre de 2011

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

Seguint el programa d'actes previstos amb motiu del 60è Aniversari de la Societat Filatèlica Gironina , a les 18:00 h del dia 30 d'octubre i en el local social de SOFIGI, el membre de la Junta Directiva Sr. Xavier Andreu Bartrolí, va realitzar una interessant conferència sobre Filatèlia Fiscal.

Foto de la Galeria

En la reunió de la Junta Directiva del passat mes setembre, entre altres temes es va acordar, nomenar al soci Dr. JOSEP RUSCALLEDA I SABATER , SOCI D'HONOR, amb motiu d'haver complert els 100 anys d'edat. El diumenge 14 de novembre de 2010, en el dinar de Palmarès de la 52ª Expo. Fires 2010, celebrada a l'Hotel Fornells Park, se li va fer lliurament del nomenament mitjançant un diploma

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El 15 d’abril es va celebrar en el local social Rambla 14 2º, l'Assemblea General de socis amb la presència de 19 socis i 15 vots delegats. AL finalitzar l'acte, es va oferir un complet aperitiu-tertúlia per a tots els presents.

Foto de la Galeria

El 14 d’abril es va celebrar en el local social Rambla 14 2º, l'Assemblea General de socis amb la presència de 16 socis i 21 vots delegats. AL finalitzar l'acte, es va oferir un complet aperitiu-tertúlia per a tots els presents.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria

El Diumenge 11 de novembre a les 13,30 h. es va celebrar el dinar de germanor al Restaurant El Cabrit, ctra. Barcelona, 423, amb l'assistència del 1r Tinent d’Alcalde Senyor Jordi Fàbrega i Vilà i del Senyor Xavier Soy i Soler, vicepresident de la Diputació de Girona, clausurant la 54a Exposició Filatèlica de Fires de Girona 2012, commemorativa del 60 Aniversari de la Societat Filatèlica Gironina. A l'hora del cafè, el secretari va fer lectura de l'acta del jurat qualificador i seguidament per les autoritats locals i filatèliques presents, van fer entrega dels premis, diplomes i records a tots els participants a l'esmentada mostra filatèlica.

Foto de la Galeria
Foto de la Galeria